flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадуємо про новий функціонал щодо оголошень про виклики до суду на веб-порталі «Судова влада України»

12 червня 2020, 09:20

Завдяки новому функціоналу на веб-порталі "Судова влада України" можна з легкістю дізнатися чи є  Ви серед осіб, яких викликають до суду.

Нагадаємо, що відповідно до положень цивільного, господарського та адміністративного процесуального законодавства відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Відповідне оголошення повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а в разі розгляду справи про видачу обмежувального припису – не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання ( ч.11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, ч.4 ст.122 Господарського процесуального кодексу України, ч.1 ст.130 Кодексу адміністративного судочинства України).

Звертаємо увагу, що з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Зайти до поля пошуку можна  з головної сторінки порталу «Судова влада України», відкривши розділ «Громадянам».

Також перейти до пошуку оголошень про виклик можна зі сторінки суду.