flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні відвідувачі Херсонського апеляційного суду!

16 березня 2020, 17:33

11 березня 2020 року постановою Кабінету Міністрів України №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" через спалах у світі коронавірусу з  12 березня до 3 квітня 2020 року в Україні введено карантин.

Листом Голови Ради суддів України №9рс-186/20 від 16.03.2020 року з метою убезпечити населення від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб,  рекомендовано встановити особливий режим роботи судів в Україні. 

З повним текстом цього листа можна ознайомитися за посиланням.

Звертаємо увагу, що учасникам судових засідань та відвідувачам Рада суддів України рекомендує:

  • всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення із матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком;
  • учасникам судового процесу подавати до суду заяви про розгляд справ за їхньої відсутності за наявними у справі матеріалами;
  • утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання тощо).

Адреса електронної пошти Херсонського апеляційного суду inbox@ksa.court.gov.ua.

Для отримання інформації щодо справ, які знаходяться на розгляді в апеляційному суді звертайтеся до Інформаційного центру Херсонського апеляційного суду за номером  (0552) 31-60-50. 

Крім того, інформуємо, що в Херсонському апеляційному суді проводиться систематична дезінфекція приміщень суду.

Просимо звернути увагу на інформацію Міністерства охорони здоров'я України щодо заходів, які допоможуть  уберегтися від  коронавірусу COVID-19 за посиланням.

Дбайте про своє здоров’я та здоров’я близьких!