flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо до участі у конкурсі малюнку серед дітей шкільного віку "Намалюй правосуддя"

26 лютого 2020, 11:34

З метою виховання у дітей поваги до закону, права, суду та суддів; формування почуття патріотизму та любові до України; сприяння розвитку у дітей прагнення долучатися до розбудови демократичної, соціальної, правової держави та реалізації творчих здібностей і талантів дітей 

Херсонський апеляційний суд оголошує конкурс малюнку серед дітей шкільного віку "Намалюй правосуддя"

До участі у конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 15 років.

Вимоги до малюнків:

  • самостійне відображення розуміння права, закону, справедливості, бачення професії судді, призначення судочинства і правосуддя в Україні;
  • на зворотньому боці малюнку необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові (повністю), вік виконавця, клас, навчальний заклад, засоби зв’язку (електронна пошта/номер телефону учасника чи одного із батьків або родичів). Назву малюнку слід вказати на титульній стороні роботи в нижньому правому куті.

Надсилати роботи для участі у конкурсі можна:

1) поштовим зв’язком: на адресу Херсонського апеляційного суду: 73000, м.Херсон, вул. 295 Херсонської стрілецької дивізії, 1а, із позначенням «Конкурс малюнку»;

2) особисто: до інформаційного центру Херсонського апеляційного суду, що знаходиться  на першому поверсі будівлі суду за адресою: 73000, м. Херсон, вул. 295 Херсонської стрілецької дивізії, 1а.

Надіслати роботи для участі у конкурсі необхідно у строк  з 27 лютого 2020 року по 11 березня 2020 року.

Деперсоніфіковані дитячі малюнки будуть представлені на голосування відвідувачам суду та будуть доступні всім бажаючим для голосування на сайті апеляційного суду  з 13 березня 2020 року по 22 березня 2020 року. 

Переможцем конкурсу у кожній із вікових груп (6-9 років; 10-12 років; 13-15 років) стане учасник з найбільшою кількістю голосів.

Після підведення підсумків голосування за кращі роботи буде проведено урочистий захід, нагородження переможців грамотами та призами.

Інформацію про всі етапи конкурсу спостерігайте на офіційному сайті апеляційного суду та сторінках суду в соціальних мережах Фейсбук, Твіттер, Інстаграм.