flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Херсонського апеляційного суду пройшли підготовку для підтримання кваліфікації

17 жовтня 2019, 10:45

З 08 по 11 жовтня 2019 року судді судової палати з розгляду цивільних справ Херсонського апеляційного суду Віктор Майданік та Сергій Радченко  пройшли підготовку  для підтримання кваліфікації, що проводилася Національною школою суддів України  для суддів судових палат у цивільних справах  апеляційних судів областей.

Слухачі взяли участь у тренінгу на тему: “Актуальні питання розгляду сімейних справ”, під час якого поглибили та актуалізували знання у галузі сімейного права, разом із досвідченими тренерами розкрили проблемні питання застосування апеляційним судом норм процесуального права в сімейних спорах різних категорій.

Крім того, для учасників навчального заходу було проведено тренінг на тему: «Особливості розгляду спорів, пов’язаних із визнанням правочинів недійсними».

Під час насичених днів підвищення кваліфікації було розкрито низку актуальних питань, зокрема, особливості застосування Європейської Конвенції з прав людини та  практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві, вирішення спорів, що виникають із кредитних, трудових правовідносин та інші питання.

Виконання практичних завдань та опрацюванням відповідей  з одночасним ознайомленням із презентаційними та відеоматеріалами  сприяли активному засвоєнню суддями програми підготовки та спільному обговоренню проблемних питань правозастосування.

За матеріалами НШСУ: http://nsj.gov.ua