flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг для голів судів Херсонської області на тему “Ефективне спілкування та вирішення конфліктів”

23 липня 2019, 15:25

Комунікація, техніки пом’якшення конфліктів та аргументації: саме ці навички вдосконалювали судді Херсонщини  

 

Під час насиченого дводенного тренінгу для голів судів Херсонської області “Ефективне спілкування та вирішення конфліктів” (18-19 липня 2019 року) у м.Херсоні судді опанували чимало дієвих методик побудови стратегії ефективного спілкування, аргументації, технік переконання, командної роботи та спільного прийняття рішень.

Захід проводився за ініціативи голови Херсонського апеляційного суду Олександра Коровайка, підтриманої Національною школою суддів України за сприяння Канадсько-українського Проекту підтримки судової реформи.

Під час двох днів жвавої  роботи судді разом із досвідченим тренером Віталієм Чубою аналізували типові помилки при спілкуванні, знаходили відповіді на непрості комунікаційні завдання, самостійно та у команді вирішували практичні вправи, ділилися досвідом та ставили на обговорення ті  питання, які найчастіше зустрічаються у процесі спілкування.

Після завершення роботи тренінгу учасникам заходу було вручено сертифікати.

Голови судів відзначили, що отримані знання будуть поширювати у своїх колективах, адже завдяки спільному обговоренню результатів та перевірці помилок, у форматі активного діалогу вони засвоїли чимало практичного матеріалу, отримали рекомендації щодо подальшого використання методик у повсякденному житті, під час здійснення професійної діяльності та організації роботи трудових колективів. Учасники висловили вдячність Національній школі суддів України, Канадсько-українському Проекту підтримки судової реформи за насичене, цікаве та корисне спілкування,  висловили взаємні побажання до подальшої співпраці та проведення подібних заходів.