flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Херсонського апеляційного суду долучилася до роботи семінару з актуальних питань реалізації державної кадрової політики

14 червня 2019, 09:46

Протягом 10-11 червня в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України в рамках  двотижневого циклу навчання за професійними (сертифікатними) програмами підвищення кваліфікації державних службовців проводився семінар на тему: «Реалізація державної кадрової політики. Гендерна рівність на державній службі».

Участь у дводенному заході взяла заступник керівника апарату Херсонського апеляційного суду Вікторія Дягілева.

Під час тематичних дискусій та практичних занять було обговорено низку актуальних питань, які постають перед державними службовцями у практиці організації кадрової роботи, нормативно-правового регулювання державної служби, а також висвітлено сучасні тенденції управління персоналом в контексті цифровізації, останні досягнення та перспективні напрями подальшого реформування державної служби.

Цікавими та корисними були дискусії щодо факторів формування феномену публічного іміджу державного службовця, питань гендерної рівності на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування тощо.

Нагадаємо, що Національна академія державного управління при Президентові України, відповідно до Закону України «Про державну службу» (ст. 48),  є закладом вищої освіти з особливими умовами навчання, які визначаються Кабінетом Міністрів України та здійснює науково-методичне забезпечення діяльності системи підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців з метою підтримання професійного розвитку вищих керівних кадрів органів державної влади та місцевого самоврядування у галузі публічного управління та адміністрування.

Джерело: http://academy.gov.ua/?lang=ukr&tip=osn&filtername=&page=2&tipn=News&newsid=1578&typeview=&PageNumber=1