flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В рамках підготовки спеціалісти з питань персоналу обговорили актуальні питання кадрового забезпечення

03 червня 2019, 13:08

27–31 травня 2019 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводило підготовку спеціалістів із питань персоналу місцевих та апеляційних судів.

Під час навчальних занять досвідченими лекторами було висвітлено ряд практичних питань, які виникають в повсякденній роботі спеціалістів, серед яких актуальні питання ведення військового обліку та бронювання в судах, організацію роботи з виконання вимог Закону України “Про охорону праці” та про соціальні відпустки відповідно до Закону України “Про відпустки” , щорічного оцінювання результантів службової діяльності державних службовців, порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби та складання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності, особливостей трудових відносин з працівниками патронатної служби, дисциплінарної та матеріальної відповідальності держаних службовців.

Окрема увага була приділена вдосконаленню практичних навичок слухачів у підготовці кадрових та розпорядчих документів, ведення  ділового листування, питанням правильного оформлення бланків листів непрацездатності згідно з нормативними документами та багато іншого.

Крім того, цікавими та корисними були заняття з питань психології діяльності працівника апарату суду, технік безконфліктної взаємодії працівників.

Насичена програма підготовки та досвідчені лектори розкрили чимало актуальних питань, а слухачі вдосконалили та поглибили свої знання та навички щодо належного рівня забезпечення кадрового забезпечення у судах.

За матеріалами НШСУ: http://nsj.gov.ua/.