flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочав свою роботу Херсонський апеляційний суд

05 жовтня 2018, 10:23

Відповідно до Указу Президента України № 297/2018 «Про переведення суддів» від 28 вересня 2018 року суддів Апеляційного суду Херсонської області переведено на роботу на посадах суддів новоутвореного Херсонського апеляційного суду.

02 жовтня 2018 року в Херсонському апеляційному суді відбулися перші загальні збори суддів.

Колектив суддів Херсонського апеляційного суду, висловив довіру Олександру Івановичу Коровайку, обравши його головою суду.

Заступниками голови суду Херсонського апеляційного суду обрано Кузнєцову Олену Анатоліївну та Заіченка Володимира Леонідовича.

Секретарем судової палати з розгляду кримінальних справ обрано Литвиненко Інну Іванівну, а секретарем судової палати з розгляду цивільних  справ -  Приходько Ларису Антонівну.

Відповідно до статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" рішенням зборів суддів Херсонського апеляційного суду від 02.10.2018 року №1 днем початку роботи Херсонського апеляційного суду визначено 3 жовтня 2018 року.

Відповідне повідомлення голови новоутвореного суду було опубліковано в газеті "Голос України" № 185 (6940) від 03.10.2018 року.

Тож згідно з ч.6 ст. 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" Апеляційний суд Херсонської області припиняє здійснення правосуддя з дня опублікування в газеті "Голос України" повідомлення голови новоутвореного суду про початок роботи новоутвореного суду.

Звертаємо увагу, що всі нерозглянуті апеляційні скарги, заяви, клопотання, подані до Апеляційного суду Херсонської області передаються до новоутвореного Херсонського  апеляційного суду.

Про дату та час розгляду апеляційних скарг учасники проваджень будуть повідомлені відповідно до норм діючого процесуального законодавства.

Також слідкуйте за новинами на офіційному сайті Херсонського апеляційного суду.