flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! В Херсонському апеляційному суді змінився номер телефону!

27 вересня 2024, 13:58

   Шановні відвідувачі та учасники судових проваджень!

   Повідомляємо, що у Херсонському апеляційному суді змінився номер телефону інформаційного центру:

   Інформаційний центр     380731316005

   Одержати достовірну та повну інформацію про стан розгляду справи, склад суду, який розглядає справу, дату та час призначеного судового засідання, результати розгляду апеляційної скарги, а також іншу інформацію в межах повноважень апеляційного суду відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Ви можете звернувшись до Інформаційного центру Херсонського апеляційного суду за номером телефону 380731316005.

   Зважаючи на поточну безпекову ситуацію, що склалася в місті Херсоні через постійні обстріли з боку російських військ, звертаємо увагу, що прийом кореспонденції працівниками Інформаційного центру Херсонського апеляційного суду та надання інформації телефоном здійснюється з 09:00 до 14:00.

   Також нагадуємо про можливість дистанційного звернення до Херсонського апеляційного суду для подання процесуальних документів, заяв, клопотань та інших документів, а також дистанційної участі у судових засіданнях.

   Так, подати процесуальні документи (апеляційну скаргу, заяву про роз’яснення судового рішення, заяву про ухвалення додаткового рішення, заяву про виправлення описки, заяву про участь у справі в режимі відеоконференції тощо) можна в підсистемі «Електронний суд» через власний кабінет з використанням особистого електронного підпису https://id.court.gov.ua.

   Інші термінові документи, які не стосуються процесуальних питань (заява про відкладення розгляду справи) можна подати  в електронному вигляді на офіційну електронну адресу суду inbox@ksa.court.gov.ua.

   Будемо раді відповісти на ваші питання!