flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховним Судом опубліковано зведений дайджест Великої Палати Верховного Суду й річні огляди судової практики ВС за 2023 рік

25 березня 2024, 12:47

Верховним Судом опубліковано зведений дайджест Великої Палати Верховного Суду й річні огляди судової практики ВС за 2023 рік.

У зведеному дайджесті судової практики Великої Палати Верховного Суду зібрано всі ключові правові висновки, описані в щомісячних дайджестах судової практики Великої Палати Верховного Суду, які було опубліковано впродовж року.

В річних оглядах судової практики касаційних судів у складі Верховного Суду висвітлено найважливіші й найактуальніші правові висновки кожного касаційного суду. Матеріал в оглядах КАС ВС, КГС ВС і КЦС ВС систематизовано за категоріями спорів у межах кожного виду судочинства, а в огляді ККС ВС – за назвами розділів КК України та КПК України.

Зведений дайджест судової практики Великої Палати Верховного Суду за 2023 рік – https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/ogliady/Zved_daidzhest_VP_2023.pdf.

Огляд судової практики Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду за 2023 рік – https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/ogliady/Oglyad_KAS_2023.pdf.

Огляд судової практики Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду за 2023 рік – https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/ogliady/Richniy_Oglyad_KGS_2023.pdf.

Огляд судової практики Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду за 2023 рік – https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/ogliady/Oglyad_KKS_2023.pdf.

Огляд судової практики Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду за 2023 рік – https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/ogliady/Oglyad_KCS_2023.pdf.