flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Херсонського апеляційного суду з Міжнародним днем боротьби за права жінок

08 березня 2024, 11:58

Відзначення 8 березня, свого часу започатковувалося, як Міжнародний день боротьби за права жінок. У сьогоденній Україні цей день набув іншого, змістовного наповнення в українському суспільстві, яке прагне до європейських цивілізаційних цінностей.

Отже, це саме та нагода, відзначити сталий прогрес нашого суспільства у сфері ґендерної рівності та можливостей жінок, які щодня своєю невтомною діяльністю доводять стійкість, витримку, рішучість, сміливість, відданість та неперевершену здатність захищати Українську державу.

Сьогодні жінки, без перебільшення, беруть активну участь у всіх сферах нашого життя і вносять неоціненний вклад у розвиток і перемогу України, борються за наше майбутнє у вільній європейській спільноті.

Шановні жінки, з нагоди свята бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди та затишку у родинах, здійснення найзаповітнішої мрії сьогодення – перемоги Українського народу у боротьбі за свою незалежність!

Висловлюємо глибоку шану і щиру вдячність нашим жінкам-захисницям, які у цей надскладний час, пліч-о-пліч з чоловіками стоять на захисті нашої держави.

Дякуємо Вам за неймовірний внесок у щоденну боротьбу за незалежність вільної, демократичної України.

 

За дорученням колег чоловіків

З повагою

Голова Херсонського апеляційного суду      Олександр Коровайко