flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонський апеляційний суд запрошує до роботи кваліфікованих працівників на заміщення вакантних посад державної служби

23 лютого 2024, 11:54

Херсонський апеляційний суд запрошує до роботи кваліфікованих працівників на заміщення вакантних посад державної служби:

  • секретар судового засідання відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних справ;
  • секретар судового засідання відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ.

Відповідно до частини 5 статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби керівником державної служби без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад. 

Звертаємо вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну пошту: dyagileva@ksa.court.gov.ua та lana.voloschuk74@gmail.com

Більш детальну інформацію можна дізнатись надіславши листа на вищезазначені адреси електронної пошти.