flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори з нагоди святкування Дня юриста

11 жовтня 2023, 10:26

З нагоди відзначення професійного свята – Дня юриста в Херсонському апеляційному суді відбулись урочисті збори колективу суду.

З вітальними словами до колег звернувся голова апеляційного суду Олександр Коровайко подякувавши колективу за щоденну плідну працю, підкреслив важливість роботи суддів та працівників апарату суду, які виконують відповідальну місію - забезпечення реалізації принципу верховенства права та втілення демократичних цінностей, охорони та захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина.

Побажав творчої наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, нових досягнень, витримки на професійному шляху і якнайшвидшої Перемоги.

Також до привітань колективу суду приєдналися начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та начальник ТУ Служби судової охорони Херсонській області Валентин Терещенко.

З нагоди відзначення професійного свята за особистий вагомий внесок у розвиток загального судочинства, захист прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина, юридичних осіб, інтересів держави на засадах верховенства права, зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм низку працівників Херсонського апеляційного суду нагороджено заохочувальними відзнаками Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Херсонської обласної військової  адміністрації та Херсонської міської військової адміністрації.