flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Крючкова Семена Семеновича, Бехтерської сільської ради Херсонської області про час, дату і місце розгляду справи №654/679/21

08 серпня 2023, 13:07

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик учасників справи місце проживании (перебування) місцезнаходження чи місце
роботи яких знаходиться на тимчасово окупованій території

Херсонський апеляційний суд повідомляє Крючкова Семена Семеновича, Бехтерську сільську раду Херсонської області про те, що 31 серпня 2023 року об 11:20 год. в приміщенні Херсонського апеляційного суду (м.Херсон, вул. 295 Херсонської стрілецької дивізії,1-А) відбудеться розгляд цивільної справи (єдиний унікальний номер 654/679/21) за апеляційною скаргою Брушко Інші Ігорівни, яка діє від імені Крючкової Клавдії Іванівни на рішення Голопристанського районного суду Херсонської області від 01 листопада 2021 року у справі за позовом Крючкової Клавдії Іванівни до Бехтерської сільської ради, Крючкова Семена Семеновича про визнання права власності.

Роз'яснює учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, згідно ст. 212 ЦПК України та максимально реалізувати право на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду (враховуючи роботу суду в умовах воєнного стану щодо необхідності забезпечення безпеки учасників процесу).

Повідомляє учасників справи про наявність у Херсонському апеляційному суді технічної можливості проведення судових засідань у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Звертає увагу учасників процесу, що з 05 жовтня 2021 року почали офіційно функціонувати три підсистеми (модулі) ЄСІТС «Електронний кабінет», «Електронний суд», підсистема відеоконференцзв'язку. З початком функціонування підсистем (модулів) ЄСІТС відповідно до п. 6 ст. 14 ЦПК України адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, державні органи, органи місцевого самоврядування та суб'єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в обов'язковому порядку. Інші особи реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в добровільному порядку. Підсистема «Електронний суд» забезпечує можливість користувачам створювати та надсилати в електронному вигляді процесуальні чи інші документи до суду, а також отримувати інформацію про стан і результати розгляду таких документів чи інші документи. З інструкціями та рекомендаціями з приводу реєстрації в ЄСІТС можна ознайомишся за веб-посиланням https://wiki.court.gov.ua.

Крім того,учасники справи мають право подати заяву про розгляд вказаної справи за їх відсутності.

Суддя Херсонського апеляційного суду           Л.В. Базіль