flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників суду!

16 грудня 2021, 14:06

Сьогодні за гарною традицією з нагоди професійного свята - Дня працівників суду, в Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори суддів та суддів апеляційного суду у відставці, суддів місцевих судів та працівників суду.

Розділити радість професійного свята  та привітати суддівський корпус та працівників апарату суду завітали також Голова Херсонської обласної державної адміністрації  ЛАГУТА Геннадій Миколайович; Голова Херсонської обласної ради САМОЙЛЕНКО Олександр Степанович; керівник Херсонської обласної прокуратури  КАЛЮГА Володимир Олександрович; начальник Головного управління Служби безпеки України в Херсонській області КРИВОРУЧКО Сергій Миколайович; начальник Головного управління Національної поліції  в Херсонській області ПРОКУДІН Олександр Сергійович; начальник Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Херсонській області - Павленко Андрій Васильович; виконуючий обов’язки начальника Головного управління Державної податкової служби  у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Клим Ігор Вікторович; секретар Херсонської міської ради VІIІ скликання Лугова Галина Леонідівна, головний військовий  священник (капелан) Херсонської єпархії Православної церкви України протоієрей Ігор Семеніхін.

Голова Херсонського апеляційного суду Олександр Коровайко відкрив урочистий захід привітальним словом, подякувавши колегам за самовіддану працю, високий професіоналізм, людяність та щиру любов до обраної справи, яка спонукає дружній колектив працювати злагоджено та ініціативно на користь суспільства та держави. Олександр Іванович окремо подякував суддям апеляційного суду у відставці, колегам, які чимало років присвятили професійній діяльності, вклали чималі зусилля у формування професійної культури, виховали нове покоління суддів та продовжують ділитися безцінним професійним досвідом із суддями та працівникам апарату. Очільник апеляційного суду також висловив щиру вдячність суддям та працівникам місцевих судів, які першими відчувають на собі велике навантаження з розгляду справ, але не дивлячись на складнощі гідно виконують професійні обов’язки,  забезпечуючи захист прав і свобод людини, утверджуючи справедливість та законність і щодня надаючи людям ту допомогу, яку вони потребують, звертаючись до судової установи.

День  працівників суду є чудовою нагодою відзначити вагомі професійні досягнення колег, подякувати за старанність та сумлінність у виконанні професійних обов’язків, згадати спільні досягнення та вагомі здобутки.

Олександр Коровайко з радістю вручив почесні нагороди суддям та працівникам апарату суду. За особистий вагомий внесок у розвиток загального судочинства, захист прав, свобод та законних інтересів людини і громадянина, юридичних осіб, інтересів держави на засадах верховенства права, зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм Почесними грамотами Верховної ради України, Верховного Суду та Ради суддів України були нагороджені судді апеляційного суду у відставці Цуканова Інна, Ковальова Наталія, Стародубець Микола, Жила Ігор, Вороненко Тетяна, Вадзінський Павло та Колісниченко Андрій.

Олександр Коровайко подякував працівникам апеляційного суду за сумлінну та бездоганну працю, високий професіоналізм та значний  внесок у зміцнення авторитету судової влади.  15 працівників апарату суду були нагороджені Почесними грамотами та грамотами  Ради суддів України, подяками та грамотами Державної судової адміністрації України, а також подяками голови Херсонського апеляційного суду.

До привітань із професійним святом також приєдналися голова Херсонської обласної державної адміністрації ЛАГУТА Геннадій, голова Херсонської обласної  ради САМОЙЛЕНКО Олександр, секретар Херсонської міської ради VІIІ скликання Лугова Галина, які також відзначили старанність та високий професіоналізм працівників апарату суду почесними грамотами, відзнаками та подяками.

               

Також працівники апарату апеляційного суду були нагороджені цінним подарунком – наручним годинником, почесним знаком  та подякою начальника Головного управління Національної поліції  в Херсонській області. Начальник ГУ НП Олександр Прокудін подякував очільнику апеляційного суду Олександру Коровайку та колективу суду за високий професіоналізм, самовідданість, щире прагнення спільними зусиллями забезпечити втілення  в нашому повсякденному житті законності та  справедливості.

До привітань також приєдналися керівник Херсонської обласної прокуратури  КАЛЮГА Володимир  та начальник Головного управління Служби безпеки України в Херсонській області КРИВОРУЧКО Сергій.

В теплій дружній атмосфері  на завершення урочистого заходу з нагоди професійного свята очільник апеляційного суду Олександр Коровайко  побажав колегам успіхів, нових професійних здобутків, миру, злагоди і сімейного затишку та подякував почесним гостям за щирі привітання та чудові побажання.