flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори колективу з нагоди прийдешнього Дня Незалежності України!

20 серпня 2021, 15:29

Щороку ми радісно відзначаємо День Державного Прапора України та День Незалежності України – визначальні державні свята, які символізують самобутність, єдність та силу українського народу, омріяну багатьма поколіннями українців суверенність України!

І це є чудовою нагодою відзначити старанність та високий професіоналізм працівників апарату Херсонського апеляційного суду, адже сумлінна праця і досягнення кожного з нас є значним внеском у розбудову демократичної держави,  утвердження прав і свобод людини і громадянина, саме від  кожного члена нашого суспільства  залежить якою Україна  є сьогодні і якою вона буде завтра!

Привітаннями колег із прийдешніми святами відкрив урочисті збори очільник Херсонського апеляційного суду Олександр Коровайко.

За значний внесок у зміцнення авторитету судової влади, багаторічну сумлінну працю почесними грамотами, грамотами  Ради суддів України, грамотами Державної судової адміністрації України були відзначені 14 працівників апарату Херсонського апеляційного суду.

 

Щирими усмішками та з гарним настроєм, побажаннями професійних успіхів, міцного здоров’я, злагоди та добробуту у родинах завершилися урочисті збори колективу суду. За чудовою традицією працівники суду також провели святкову фотосесію в символічних синьо-жовтих кольорах.