flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Херсонському апеляційному суді відбулися навчання з питань реагування та організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій

27 травня 2019, 09:26

24 травня 2019 року,  на зборах колективу апеляційного суду увагу було приділено питанням дотримання правил поведінки на випадок надзвичайних ситуацій природного та антропогенного характеру, адже кожен працівник суду повинен бути готовим до дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації під час перебування на роботі. Важливим аспектом цієї відповідальності є розуміння того, які саме дії мають відбуватись під час порушення звичайного режиму роботи суду.

Тож заступник керівника апарату суду Вікторія Дягілева ознайомила колектив Херсонського апеляційного суду із Планом забезпечення безперервної діяльності Херсонського апеляційного суду, затвердженим наказом голови Херсонського апеляційного суду від 23.05.2019 р. № 53-ОД, який визначає гнучку і придатну для адаптації основу для забезпечення ефективного реагування на широке коло різних видів порушень, є процесом планування дій на випадок надзвичайної ситуації і надає можливість продовжувати виконання своїх основних функцій у випадку порушення звичайного режиму роботи суду.

Крім того, окрему увагу було приділено вивченню Методичних рекомендацій щодо безпеки в надзвичайних ситуаціях, затверджених наказом Державної судової адміністрації України від 29.01.2019 р. № 93.