flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Херсонського апеляційного суду вдосконалили свої знання з правил оформлення непроцесуальних документів

05 червня 2024, 15:25

Національною школою суддів України проведено семінар-практикум для працівників апаратів судів на тему «Загальні правила оформлення непроцесуальних документів».

До онлайн-навчання за допомогою платформи “ZOOM” долучилися також працівники Херсонського апеляційного суду.

Підвищення кваліфікації, передусім, мало своєю метою вдосконалення освіти та професійної підготовки працівників судів, шляхом поглиблення, розширення і оновлення їх професійних знань.

Для проведення підготовки було запрошено головного наукового співробітника відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України, кандидата філологічних наук, доцента Оксану Кабиш.

Під час підготовки учасники семінару мали змогу прослухати фахову доповідь та отримати відповіді на запитання щодо основних вимог та правил документування управлінської інформації суду, оформлення розпорядчих, кадрових та інформаційно-аналітичних документів.

Завдяки представленому викладачем теоретичному матеріалу, спільному обговоренню і підведеним підсумкам учасники онлайн-навчання мали змогу збагатити знання та вдосконалити професійні навички оформлення непроцесуальних документів, що є дуже важливим та корисним у професійній діяльності працівників апарату суду.

По закінченню заходу учасники підготовки, які пройшли навчання, отримали відповідні сертифікати.

Фото НШСУ