flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Херсонського апеляційного суду

29 січня 2024, 14:32

На офіційній Facebook-сторінці Електронного суду надано роз’яснення про те, що документи створені у відповідній системі діловодства суду, в статусі оригінал та направлені до Єдиного державного реєстру судових рішень в автоматичному режимі направляються до кабінету користувача Електронного суду, за умови наявності внесеного РНОКПП користувача в системі діловодства.

Разом з тим, процес синхронізації з кабінетом може тривати деякий час, в залежності від навантаження та довжини черги. У разі відсутності процесуального документу заявнику, першочергово, необхідно звертатися до відповідальних співробітників апарату суду.

У зв’язку із чим, звертаємо увагу відвідувачів Херсонського апеляційного суду, що під час подачі за допомогою підсистеми «Електронний суд» документів які є терміновими, одночасно направляти такі документи на офіційну електронну адресу Херсонського апеляційного суду inbox@ksa.court.gov.ua з використанням особистого електронного цифрового підпису, оскільки процес синхронізації між системою діловодства суду та кабінетом користувача Електронного суду займає деякий час.

Також, у зв`язку з небезпекою обстрілів російськими військами міста Херсона та інших населених пунктів деокупованої частини Херсонської області, з метою убезпечення життя та здоров’я відвідувачів суду, нагадуємо про можливість дистанційного звернення до Херсонського апеляційного суду для подання заяв, клопотань та інших документів, а також брати участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.