flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для створення безпечних умов роботи поряд з усіма судами Херсонщини встановлено мобільні споруди цивільного захисту для працівників і відвідувачів судових установ

14 серпня 2023, 10:14

 

Безпекова ситуація на деокупованій частині Херсонщини зберігається  небезпечною, у зв’язку із чим за ініціативою очільника Херсонського апеляційного суду Олександра Коровайка та сприяння голови Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, для створення безпечних умов роботи поряд з будівлями Херсонського апеляційного суду, Херсонського міського суду, Білозерського, Нововоронцовського та Великоолександрівського районних судів Херсонської області встановлено мобільні споруди цивільного захисту для працівників і відвідувачів судових установ.

Наразі продовжується обговорення проблемних питань матеріально-технічного та організаційного забезпечення роботи місцевих судів, які відновили свою роботу на правобережній частині Херсонщини, а також шляхи їх вирішення та відновлення належних умов діяльності.

Нагадаємо, що рішенням Вищої ради правосуддя № 566/0/15-23 від 30.05.2023р. з 1 червня 2023р. відновлено роботу Херсонського міського суду Херсонської області, датою початку процесуальної діяльності Херсонського апеляційного суду, Херсонського міського суду Херсонської області, Великоолександрівського, Нововоронцовського районних судів Херсонської області визначено 12 червня 2023 року.

Початок відновлення роботи Білозерського районного суду Херсонської області відтерміновано до 1 вересня 2023р. згідно рішення Вищої ради правосуддя № 759/0/15-23 від 31.07.2023р.