flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати анонімного анкетування щодо якості надання судових послуг в Херсонському апеляційному суді

01 вересня 2021, 11:05

Протягом   червня-липня 2021 року в  Херсонському апеляційному суді проводилося анонімне анкетування з метою з’ясування об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються апеляційним судом, та розробки ефективних  рекомендацій щодо поліпшення  умов для відвідування суду, а також підвищення рівня довіри громадян до судів.

За різними показниками роботи працівників суду відвідувачі надали такі відповіді.

Отже, як свідчить анонімне анкетування відвідувачів апеляційного суду, громадяни задоволені умовами перебування у суді, отримують повну та своєчасну інформацію та якісні судові послуги, відзначають врахування судом думки учасників процесу при призначенні дати судового засідання, компетентність та доброзичливість працівників апарату суду.

Крім того, 86,4 % респондентів активно користуються веб-сайтом апеляційного суду, 64 % респондентів знають про сторінки апеляційного суду у соціальних мережах, зокрема, Фейсбуці, Інстаграмі та Твіттері, проте лише  41 % з них спостерігають за новинами Херсонського апеляційного суду в соціальних мережах, а 32 % учасників анкетування до цього часу не знали про сторінки апеляційного суду у соцмережах. Порівняно з результатами минулорічного опитування показник користувачів сторінками суду в мережі Інтернет значно зріс, що дуже тішить.

Також респонденти мали можливість висловити власні зауваження та пропозиції щодо організації роботи суду. Так, 81, 8% опитаних відвідувачів висловлюють вдячність та не мають зауважень,  18,2 % висловили нові пропозиції  та побажання щодо покращення організації окремих аспектів діяльності суду.

Ми вдячні за небайдужість та активну участь в анкетуванні, що дозволяє нам вдосконалити свою роботу, а висловлені пропозиції будуть розглянуті керівництвом суду та взяті до уваги.

Нагадаємо, що в інформаційному центрі апеляційного суду можна не тільки дізнатися про стан розгляду справ, дату та час призначеного судового засідання, результати розгляду апеляційної скарги, а й отримати копії судових рішень та іншу інформацію. Крім того, кожен відвідувач суду може скористатися послугою безкоштовної підзарядки мобільних телефонів та портативних пристроїв, а також підключитися до мережі інтернет за допомогою вільного WI-FI.

Достовірну та повну інформацію щодо стану розгляду справи, дати та часу призначеного судового засідання, можна дізнатися на офіційному сайті Судової влади України у розділі «Стан розгляду справ» , або, звернувшись до єдиного Контакт-центру судової влади України за телефоном 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України), або безпосередньо в Інформаційному центрі  Херсонського апеляційного суду або  за телефоном (0552) 31-60-50.

Отже, за результатами анонімного анкетування якості роботи Херсонського апеляційного суду зберігається високий рівень задоволеності громадян роботою апеляційного суду.