flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Кривошея-Дзамукашвілі Тетяни Леонідівни про місце, дату та час розгляду справи №650/825/23

15 квітня 2024, 16:38

Оголошення

про виклик в судове засідання

Кривошея-Дзамукашвілі Тетяни Леонідівни

 

Херсонський апеляційний суд оголошує про виклик в судове засідання:

Кривошея-Дзамукашвілі Тетяну Леонідівну (громадянка Республіки Білорусь), як відповідача у справі №650/825/23 (провадження № 22-ц/814/166/24) за  апеляційною скаргою Строгана Андрія Володимировича на рішення Великоолександрівського районного суду Херсонської області від 31 січня 2024 року у справі за позовом керівника Бериславської окружної прокуратури Херсонської області Зіневича Дмитра, який звернувся в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області до Кривошея-Дзамукашвілі Тетяни Леонідівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача – Строган Андрій Володимирович, про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

Судове засідання відбудеться о 10 годині 45 хвилин 21 травня 2024 року у приміщенні Херсонського апеляційного суду за адресою: 295-ї Херсонської Стрілецької Дивізії, 1А.

У разі неявки у судове засідання справа буде розглянута у Вашу відсутність. Сторона по справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки у судове засідання.

Додатково повідомляємо, що зі змітом апеляційної скарги Ви маєте можливість ознайомитись у приміщенні Херсонського апеляційного суду або в електронній формі шляхом реєстрації особистого кабінету в системі "Електронний суд".

Суддя-доповідач               Н.В.Орловська