flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомленя Балабанова Єгора Юрійовича та АТ "Херсонська ТЕЦ" про розгляд справи № 766/24653/21

11 жовтня 2023, 12:39

ІНФОРМАЦІЯ
про дату розгляду справи

Згідно з ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Відповідно до ч. 1 ст. 8 ЦПК України ніхто не може бути позбавлений права на інформацію про дату, час і місце розгляду своєї справи або обмежений у праві отримання в суді усної або письмової інформації про результати розгляду його судової справи.

Херсонський апеляційний суд інформує  Балабанова Єгора Юрійовича та АТ «Херсонська ТЕЦ» про те, що 18 жовтня 2023 року в суді апеляційної інстанції, в порядку письмового провадження, за наявними у справі матеріалами без повідомлення учасників справи, відбудеться розгляд справи № 766/24653/21 (провадження № 22-ц/819/26/23) за апеляційною скаргою Андруневича Віктора Миколайовича, який діє від імені Балабанова Єгора Юрійовича, на ухвалу Херсонського міського суду Херсонської області від 11 лютого 2022 року (під головуванням судді Зуб І.Ю.), у цивільній справі за позовом Балабанова Єгора Юрійовича до АТ «Херсонська ТЕЦ» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку.

Надсилання учасникам справи копії судового рішення буде здійснено, згідно з вимогами ЦПК України.

Для отримання інформації про результат розгляду справи звертайтесь до Херсонського апеляційного суду, зручним для Вас способом.

Суддя Херсонського апеляційного суду                   І.В. Склярська