flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Чурсіна Івана Васильовича, Комаренко Вікторію Юріївну, Бечас Тетяну Вітаурівну про розгляд справи № 654/948/21 (номер провадження 22-ц/819/158/23)

22 вересня 2023, 13:53

Оголошення 

          Херсонський апеляційний суд повідомляє Чурсіна Івана Васильовича, Комаренко Вікторію Юріївну, Бечас Тетяну Вітаутівну, яка діє в своїх інтересах та в інтересах малолітнього Каліна (Бечас) Нікіти Миколайовича, та Службу у справах дітей та соціальної роботи з сім'ями та молоддю виконавчого комітету Голопристанської міської ради про те, що 12 жовтня 2023 року об 9 год. 30 хв. в приміщенні Херсонського апеляційного суду відбудеться розгляд цивільної справи (єдиний унікальний номер 654/948/21) за апеляційною скаргою Чурсіна Івана Васильовича на рішення Голопристанського районного суду Херсонської області від 13 січня 2022 року у справі за позовом Чурсіна Івана Васильовича до Бечас Тетяни Ваутівни, яка діє в своїх інтересах та  в інтересах малолітнього Каліна (Бечас) Нікіти Миколайовича, третя особа - Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім'ями та молоддю виконавчого комітету Голопристанської міської ради про визнання осіб такими, що встратили право користування жилим будинком.

          З опублікуванням цього оголошення вищевказані учасники справи вважаються повідомленими про місце, дату та час розгляду справи.

 

Суддя

Херсонського апеляційного суду                                                                                     Л.В.Базіль