flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення адвоката Гейко О.В., Очкової Л.П., ПП "Херсонтеплогенерація" про розгляд в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами без повідомлення (виклику) учасників справи (справа № 766/15708/21)

25 серпня 2023, 12:52

Інформація про дату розгляду справи

Згідно з ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

Відповідно до ч. 1 ст. 8 ЦПК України інформуємо про дату розгляду справи.

Надсилання учасникам справи копії судового рішення буде здійснено, згідно з вимогами ЦПК України.

Херсонський апеляційний суд повідомляє адвоката Гейко Ольгу Володимирівну, Очкову Любов Павлівну та Приватне підприємство «Херсонтеплогенерація» про те, що 30 серпня 2023 року в суді апеляційної інстанції в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами без повідомлення (виклику) учасників справи відбудеться розгляд справи № 766/15708/21 (провадження № 22-ц/819/17/23) за апеляційною скаргою адвоката Гейко Ольги Володимирівни від імені Очкової Любові Павлівни на рішення Херсонського міського суду Херсонської області, ухваленого 29 грудня 2021 року під головуванням судді Прохоренко В.В., у цивільній справі за позовом Приватного підприємства «Херсонтеплогенерація» до Очкової Любові Павлівни про стягнення заборгованості за спожиту теплову енергію.

 

Суддя

Херсонського апеляційного суду                                      В.О. Бездрабко