flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Державного реєстратора виконавчого комітету Лазурненської селищної ради Херсонської області Федчишина В.С. про день, час і місце розгляду апеляційної скарги Коняшиної С.М. у справі № 766/5/22

11 серпня 2023, 11:03

Оголошення  про виклик до суду осіб, яким не можливо здійснити відправлення кореспонденції

            Херсонський апеляційний суд повідомляє Державного реєстратора виконавчого комітету Лазурненської селищної ради Херсонської області Федчишина Віктора Степановича  про те, що 30 серпня 2023 року о 12:25 годині в апеляційній інстанції за адресою: 73000 м. Херсон, вул.Маяковського,6/29 відбудеться розгляд апеляційної скарги Коняшиної Світлани Миколаївни на ухвалу Херсонського міського суду Херсонської області від 04 січня 2022 року у цивільній справі №766/5/22 за заявою Коняшиної Світлани Миколаївни про забезпечення позову до подачі до суду позову до Товариства з обмеженою відповідальністю "Діджи фінанс", Товариства з обмеженою відповідальністю "Український промисловий банк", Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк", Державного реєстратора Виконавчого комітету Лазурненської селищної ради Херсонської області Федчишина Віктора Степановича, третя особа: Служба у справах дітей Виконавчого комітету Дніпровської районної ради у м.Херсон (номер провадження 22-ц/819/177/23).

         З опублікуванням цього оголошення Державний реєстратор виконавчого комітету Лазурненської селищної ради Херсонської області Федчишин Віктор Степанович вважається повідомленим про місце, дату та час розгляду справи.

 

Суддя Херсонського апеляційного суду                                  С.В. Радченко